Právní služby – Brno

Právní služby – Brno
Hledáte zkušenou advokátní kancelář, u které můžete poptat právní služby se zaměřením na všechny oblasti práva? Zjistěte, proč vybrat právě naši advokátní kancelář.

Máme dlouholeté zkušenosti s poskytováním právního poradenství a různorodých právních služeb pro soukromé osoby i podnikatele a firmy. Poskytujeme právní služby pro Brno a okolí. Pokud tedy sídlíte/bydlíte v Brně a jeho blízkosti, rádi vás v naší advokátní kanceláří přivítáme. Sjednejte si termín schůzky, na které s vámi probereme všechny vaše požadavky a nastíníme možnost řešení vašeho problému.

Oblasti poskytovaných právních služeb

Jak jsme uvedli již výše, poskytujeme komplexní právní servis. Specializujeme se na:

  • Právní služby z oblasti obchodního práva (Brno).
  • Právní služby z oblasti občanského práva (Brno).
  • Právní služby z oblasti pracovního práva (Brno).
  • Právní služby z oblasti trestního práva (Brno).
  • Právní služby z oblasti rodinného práva (Brno).
  • Právní služby z oblasti správního práva (Brno).

Proč využít naše právní služby?

Při rozhodování, zda se na nás obrátit při řešení právních záležitostí, můžete zohlednit naše dlouholeté zkušenosti z různých typů sporů a řešených situací v rámci všech výše uvedených oblastí. Díky našim zkušenostem se dostatečně orientujeme v možných způsobech řešení a především vám dokážeme nabídnout vždy to nejvhodnější řešení ze všech variant připadajících v úvahu.

Pokud hledáte právní služby v Brně, pak u nás máte první zadávací konzultační schůzku ZDARMA. Na této schůzce nám sdělíte svůj problém/požadavky a my vám navrhneme možná řešení, která jsme pro vás schopni zajistit.

Těšíme se na vás!

Právní služby Brno – COUFALOVÁ & KUBÍKOVÁ s.r.o.

Advokátní kancelář Brno